На 79 – Робърт де Ниро баща за седми път

Робърт Де Ниро отново е баща, потвърди представител на актьора пред CNN. Носителят на Оскар за първи път сподели новината в понеделник в интервю за ET Canada, където промотира новия си филм, озаглавен сякаш точно за повода About My Father.
Говорейки за бащинството в интервюто, 79-годишният актьор учтиво коригира интервюиращата Бритни Блеър, когато спомена известните преди това шест деца на Де Ниро. “Всъщност седем”, казва Де Ниро и добавя: “Току-що ми се роди бебе.” Де Ниро има шест деца от предишни връзки, но не е ясно коя е майката на седмото му дете.
Актьорът от “Кръстникът” също споделя, че се наслаждава на това да бъде баща, като каза, че вярва в “обичта към своите деца”, дори ако понякога трябва да бъде “строг за нещо.”
“Не мисля, че съм готин баща”, твърди Де Ниро скромно, като продължава да се шегува за това как 11-годишната му дъщеря, която той “обожава”, му причинява “мъка” понякога. “И най-малкото сега, със съгурност ще прави същото”, добавя той с усмивка.
Преди това актьорът беше женен за Даян Абът от 1976 до 1988 г. и двамата са родители на две деца, Дрена и Рафаел. През 1995 г. той приветства синовете близнаци, Арън и Джулиан, с приятелката си по това време Туки Смит. Де Ниро също беше женен за Грейс Хайтауър, преди да се разделят през 2018 г. Дваната са родители на син Елиът и дъщеря Хелън Грейс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли нов мъж в живота на Тейлър Суифт

Макар самата тя да не го обсъжда много, много, личният живот на Тейлър Суифт е наистина интересен за проследяване – най-малкото, защото винаги цикрулират твърдения за бившите, настоящите и бъдещите ѝ половинки. След шест години, прекарани заедно, певицата се раздели с Джо Алвин преди около месец. Нито един от двамата […]

Subscribe US Now