Какъв е бил Хю Хефнър в секса

Очевидно Кристал Хефнър е решила да разкрие абсолютно всичко за живота си с Хю Хефнър. Нищо че почти седем години да не бе казвала почти нищо.
А подробностите идват от книгата й Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself. И всичките – до момента напълно неизвестни.
37-годишната Кристал се запознава с основателя на Playboy, когато е на 21 години, а разликата в години ѝ с Хефнър е била цели 60. Тогава тя посещава едно от тематичните Хелоуин партита в имението на Playboy и бързо се озовава в спалнята за групов секс с Хефнър.
Кристал Хенфър твърди, че романтиката е отсъствала и не е имало нито целувки, нито каквато и да било интимна обстановка. И това е важело не само за първия път, в който е правила секс с Хю Хефнър, но и за всеки един до смъртта му.
Последната съпруга на Хефнър твърди, че сексът с него е бил като добре синхронизиран и отигран сценарий. “Такъв, който протича всеки път по един и същи начин”, пише тя в книгата си, цитирана от People.
От думите на Кристал става ясно, че съпругът ѝ си е избирал момичета от някое парти, те са се преобличали в копринени пижами. След това осветлението се е приглушавало, пускала се е музика, порно, пушене на трева и след това секс.
Кристал Хенфър дори твърди, че покойният ѝ съпруг е правел секс така, сякаш не изпитва кой знае какво удоволствие от него. И всеки път е правил едно и също, а никой не е и посмявал да му даде какъвто и да било съвет.
В книгата си тя твърди, че Хю Хефнър никога не я е поглеждал в очите, когато са правили секс и тя е била отгоре. Вместо това е гледал към тавана, където е имало стратегически поставено огледало. “Нямаше нищо секси в това. Ставаше въпрос за власт, контрол и влияние. Беше представление. Бях като на прослушване за роля.”
Кристал Хенфър дори смята, че покойният ѝ съпруг е бил егоист в леглото. “Беше ми ясно, че Хеф никога не е отделил миг през целия си живот, за да разбере как да достави удоволствие на някой друг.” А и всеки път по време на секс е пускал една и съща песен на Мадона.
Кристал е изпитала голямо облекчение, когато сексът с него е спрял. Това се е случило през 2014 г. – три години преди Хю Хефнър да почине на 91-годишна възраст.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз по стъпките на Кейт Мидълтън

Актуалната информация за състоянието на Кейт Мидълтън след операцията в коремната област е оскъдна. Знае се, че принцесата се възстановява и скоро ще се върне при семейството си. А междувременно научаваме, че крал Чарлз също е в London Clinic. 75-годишният монарх е постъпил там днес сутринта, 26 януари. Преди да […]

Subscribe US Now