Стана ясно кой е мъжът, сложил годежен пръстен на разведената Жени Марчева

През 2021 г. Жени Марчева сложи край на 20-годишния си брак, а малко след това отново е на крилете на любовта и дори прилича на ученичка. Причината за разлъката така и не стана ясна, но дъщерите им останаха да живеят заедно с нея. Жени, която е на 48 години, явно вече не губи време и не се помайва, а действа направо.

Доказателство за това е фактът, че тя вече носи годежен пръстен с голям камък на ръката си, на същия пръст, на който се носят обикновено тези символични бижута.
Както изглежда поне, Марчева е луда по новия мъж в живота си, с когото се очаква да мине скоро и под венчило. Колеги на водещата разкриха, че той е на нейната възраст, доста добре изглеждащ и човек със сериозна професия.

Мъжът до тв водещата не е от светските среди, което със сигурност е плюс в отношенията им, тъй като обикновено популярността вреди. Точно затова и когато е с него, Жени се отпускала без да се съобразява с нищо. Въпреки това обаче, двамата много внимават, когато излизат навън. Крият се от публичното внимание и се стараят да не бъдат разпознати от хората.
“Мъжът на Жени постоянно я глези, като влюбени ученици са”, радват им се близки до Марчева, чието име през годините назад неведнъж или два пъти е спрягано в различни любовни авантюри с политици, бизнесмени и вип личности./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жената на Борис Солтарийски му би шута и отпраши за...

Борис Солтарийски не изживява май много добър период в личния си живот, а причината е красивата му съпруга Аделина, която избяга преди няколко месеца в Маями и изобщо не се е прибирала в родината си. Брюнетката дори пропусна 41-вия рожден ден на мъжа си, който бе на 26 февруари, и който той […]