Как се забавлява Ан Хатауей

Най-сетне да видим малко и от Ан Хатауей. Напоследък новините около нея не са много и засега не знаем дали и по какво ново работи, дали е филм или пък още една приказна колаборация с модна марка… Но не се съмняваме, че ѝ предстои да ни изненада. Дотогава обаче нека я оставим спокойно да се порадва на последните летни и отпускарски дни.
По всичко личи, че точно Ан Хатауей определено знае как да ги оползотвори добре, да се забавлява качествено, и то в добра компания.
39-годишната актриса последно е била забелязана на мач от тенис турнира US Open в неделя вечерта, на 11 септември, пише Just Jared. За събитието на стадиона в Ню Йорк тя, естествено, не е отишла сама, а е взела и компания, която предполагаме, също е толкова запалена по спорта, колкото и тя.
Освен съпруга ѝ Адам Шулман, Ан е била сред приятелите си Анди Коен, Зак Браф, Ангъс Клауд и Джеймс Марсдън. Няма как да не ни направи впечатление, че актрисата е била в една доста мъжка компания, но това явно изобщо не я е накарало да се чувства некомфортно. Дори напротив. Тя добре се е позабавлявала на събитието, което в крайна сметка доста си е заслужавало и посещението.
Всъщност мачът е бил финала между испанеца Карлос Алкарас и норвежеца Каспър Рууд. Алкарас е спечелил двубоя, с което отбелязва и голям успех в кариерата си. Сега той може да се похвали, че е най-младият мъж (на 19 г.) номер едно в света, след като участва и печели първия си турнир от Големия шлем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В какви отношения са Жизел Бюндхен и Том Брейди

За проблемите в брака между Жизел Бюндхен и Том Брейди се заговори след като стана ясно решението на футболиста да се завърне отново към спорта. Жена му обаче явно доста категорично не е била съгласна с него. За да проследим по хронология събитията, нека се върнем към февруари 2022 г., […]