Мъж под чехъл ли е Жерар Пике

Ако има едно сигурно нещо, то е, че Жерар Пике вече няма никакво намерение да крие настоящата си половинка – Клара Чиа Марти. След като преди броени седмици футболистът си позволи да сподели тяхна обща снимка в Instagram, сега каталунецът решава да поразкаже нещичко за отношенията им и кой дъра конците в тази връзка. Особено що се отнася до дрехи.
36-годишният Пике се появи на живо в Twitch и каза пред испанския стриймър Ибай Ланос, че когато двамата с приятелката му пазаруват заедно, тя е тази която избира всичко. Той се пошегува, че Клара му помага да се облича по-модерно.
На въпроса на Ланос дали Жерар е в крак с модата, след като професионалната му футболна кариера приключи, той каза, че е склонен да се подчинява на избора на Клара. “Истината е, че ходя с приятелката ми по магазините и тя ми избира всичко. Аз съм като марионетка.”
Думите му бяха коментирани от водещите на испанското телевизионно шоу Aruseros, като Татяна Арус подчерта, че Чиа “е станала негов стилист”. Междувременно Алфонсо Арус се зачуди дали бившата половинка на Пике, Шакира, също не е била негов стилист в миналото, отбелязват от Hola.
Освен за мода, Ланос провокира Пике с друг въпрос, като го попита кой е най-известният човек, който има като контакт в телефона си. Пике отговори, че не може да прецени дали това е бившата му половинка Шакира или по-скоро друга футболна звезда, а именно Кристиано Роналдо.
“Бих казал Шакира, вероятно, която беше моя партньорка. Мисля за последователите ѝ в Instagram и да, бих казал Шакира поради тази причина”, след което Пике добавя. “Това е, ако не е свързано с футбола, иначе мисля, че Кристиано Роналдо е човекът с най-много последователи в социалните медии в момента в света. По този критерий вероятно е най-известният.”
Както припомнят от Mirror, Шакира има 82 милиона последователи в Instagram, докато Кристиано Роналдо може да се похвали с над 500 милиона.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване как е изглеждал Къци Вапцаров преди 30 години СНИМКА

Къци Вапцаров никога не се е притеснявал от годините си, както всъщност са много родни популярни личности. Напротив! Тв водещият дори наскоро показа директно какъв отпечатък и промени има по лицето си от развоя на времето. И в случая говорим не за 1-2 години разлика, а за цели 30! Любопитното тук […]

Subscribe US Now