Бременна ли е Гала?! Водещата си каза всичко

Въздесъщата Гала направи много интимни признания в движение в ефира на Нова тв. Темата бе повече от лична – кърма и бременност.

Преди това пък в предаването се говореше за това, колко е гадно на една жена да се честити бременността, когато тя всъщност е просто напълняла.
„Абе други теми освен бременност и кърма няма ли?“, сопна се 56-годишната Гала, след като усети, че пак може да си навлече гнева на зрителите.

Водещата обаче не пропусна да спомене, че и за нея се е носил слух, че е бременна, пише petel.bg. 
„Преди говореха, че съм бременна, сега съм си просто дебела“, каза леко троснато Гала, на която отдавна ѝ е писнало да се кахъри от подобни коментари и клюки за себе си.
Кой точно е разпространил този слух за Гала не стана ясно, но скоро в жълтите сайтове изобщо не е имало подобни твърдения.
Дори връзката й със Стефан се споменава рядко./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Константин кръшка на жена си с плеймейтка, ето как я мачка по гърдите ВИДЕО 18+

В социалните мрежи се развъртя скандално видео с участието на попфолк певеца Константин, който на натиска с известната силиконка Анна-Мария Чернева. Поведението на певеца не бе прието особено добре от моралисти, които му припомниха, че е женен и излага съпругата си.  Във видеото ясно се вижда как изпълнителят на “По-спокойно” […]

Subscribe US Now