Бомбата на БЛИЦ за сватбата на сина на Софи Маринова се потвърди!

Единственият син на Софи Маринова – Лоренцо, трябваше да се венчае в края на ноември за годеницата си Мария. Още през август наш репортер хвърли бомбата, че младото семейство се е разделило преди знаковото събитие, но тогава чалга фурията отрече това. 

В началото на ноември отново певицата заяви, че сватба ще има и за тази цел е наела скъп хотел, а бройката на гостите е значителна. Но БЛИЦ и тогава категорично писа, че Лоренцо и кандидат-снахата са се разделили, а причините са повече от шокиращи. 
Вече сме средата на декември и сватба няма, а булката дори не се появи на рождения ден на певицата, което за пореден път доказва информацията на медията. Певицата се изпуснала пред приятели, че снахата се оказала меркантилна и искала сама да се докопа до парите на Софи. Това довело до раздяла и отмяна на цялата сватба. 

Лоренцо бил съкрушен да разбере, че бъдещата му жена не го обича, а иска само мамините пари и слава. Това се отразило зле на егото му и със Софи се разбрали да не раздухват историята по медиите, за да запазят достойнството му. 
Но след такъв мащабен годеж, който направиха преди няколко месеца, и говоренето за пищна сватба, няма как съвсем да забравим и да не попитаме какво се случва. А случващото се е повече от ясно – сватбата е отменена, не се е състояла и няма да се състои. Но Софи и Лоренцо категорично отказват да си признаят за този развой на нещата.
Лоренцо се появи с друго момиче на рождения ден на майка си, но категорично отрече да му е гадже. Към момента е сам и изглежда е разочарован от жените./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това Дарина Павлова ли е?! Не е за вярване как изглежда без FaceApp СНИМКА

Дарина Павлова не може да се примири със остаряването и в социалните мрежи създава впечатление, че някак е спряла този процес. Но дали всъщност това е така или се дължи на специална обработка на снимките чрез програма, с помощта на която смъква няколко години.  60-годишната вдовица на мафиотския бос Илия […]

Subscribe US Now