Това Дарина Павлова ли е?! Не е за вярване как изглежда без FaceApp СНИМКА

Дарина Павлова не може да се примири със остаряването и в социалните мрежи създава впечатление, че някак е спряла този процес. Но дали всъщност това е така или се дължи на специална обработка на снимките чрез програма, с помощта на която смъква няколко години. 

60-годишната вдовица на мафиотския бос Илия Павлов се увлича в използването на  FaceApp, но нейна приятелка показа как всъщност изгледа Павлова без минаването на снимките през програмата. 

Дружката й е пропуснала да подложи фотоса на серия от корекции така, че 60-годишната Дарина отново да изглежда на 20. И въпреки че все пак са използвани филтри и подобрения на цветовете, кадърът дава ясна представа за визията на Павлова в реалността.
Все пак не можем да отречем, че Дарина полага големи усилия да изглежда добре и това трябва да й бъде признато. За годините си изглежда перфектно и я съветваме да спре да се прави на 20-годишна, защото няма нищо лошо в това човек да остарява с достойнство. Другото просто не й отива./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дженифър Анистън откровено за секс сцената с Джон Хам

За трите сезона, в които участва в The Morning Show, Дженифър Анистън неведнъж е снимала провокативни сцени. Така например във финала на втория сезон на сериала по Apple TV+, актрисата има гола сцена под душа, когато героинята ѝ претърпява срив. Но първият ѝ интимен момент с партньор в The Morning […]

Subscribe US Now