Пълна промяна: Анита Мейзер е тотално неузнаваема след поредния ремонт СНИМКИ

Анита Мейзер нече е тотално неузнаваема. Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща операция преди броени месеци, така се е променила, че сигурно и най-близките й едва я познават. Очевидно след преживения кошмар Мейзер е решила да започне чисто нов живот с чисто нова визия.

Силиконката бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконовите импланти в гърдите й гръмнаха. Наложи се спешна операция в Турция, а Мейзер молеше в постове в профила си за финансова помощ, тъй като не разполагаше с пари, за да я плати. Освен, че е подменила имплантите си с по-голям размер обаче, тя е коригирала и цялото си лице. Така е опънала лицето си, че по него вече не може да се види дори и една бръчка.
Оперираха Анита Мейзер, докторите се хванаха за главата от видяното СНИМКИ
Мейзер прилича на 35-годишна, въпреки че гони 60-те. Устните й също са пълни с хиалурон, освен това има и няколко корекции по тялото.

Митьо Крика се трогна от воплите на Анита Мейзер, че умира, а после… ВИДЕО
Засега иззследванията й са добри и няма причина за тревога, въпреки че едва ли някога ще забрави преживения кошмар покрай животоспасяващата си операция в Турция. Мейзер живее в САЩ, където отново демонстрира лъскав живот, въпреки просешката тояга, до която бе стигнала само допреди няколко месеца./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Страната с най-много отвличания в света е в Европа

Глобалната туристическа индустрия, основен играч в световната икономика, е изправена пред огромно препятствие поради престъпно поведение и отвличания на някои туристически места. Туристите са склонни да избягват места с по-големи рискове за сигурността, което води до намаляване на пътуванията и туристическите операции, което в крайна сметка нанася щети на индустрията. […]

Subscribe US Now