Рита Ора отново провокира (с шипове на гърба)

Една отличителна страна на популярните изпълнители е, че обичат да провокират с начина, по който не само излизат на сцената, но и се появяват на официални събития.
Примерите не са един и два, а Рита Ора е сред най-отчетливите. Съвсем наскоро изпълнителката с албански корени реши да облече прозрачна рокля, която не оставя много на въображението.
Не изневери на себе си и по време на British Fashion Awards в Лондон, които се проведоха в понеделник. Рита Ора бе в компанията на съпруга си Тайка Уайтити.
Тя заложи на дълга черна рокля на Primark с гол гръб – много секси. Но именно в частта на гърба изпълнителката реши да провокира интереса на всички. Там тя бе поставила специални протези, имитиращи големи влечугоподобни шипове.
Тази визия на Рита Ора провокира веднага феновете ѝ, които в коментарите под поста ѝ в Instagram, който тя сподели от вечерта, я сравниха с Годзила. Ритзила и Годзора са някои от забавните сравнения по адрес на изпълнителката, пише Metro.co.uk.
Поставянето на тези шипове по гръбнака на Рита Ора е отнело около три часа, като миналата година тя отново заложи на подобна провокация, но тогава върху лицето си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато на Чарлз му се наложи да охлажда стастите

Факт е, че след смъртта на Елизабет Втора антимонархическите настроения се засилиха. Това важи не само за Великобритания, където редовно има протестиращи на събития, на които присъства крал Чарлз, но и за други държави от Общността на нациите. Австралия е една от тях. Откакто през миналата година страната се сдоби […]

Subscribe US Now