Невероятният начин, по който Мис Вселена 2020 срещна любовта

Човек може да срещне любовта навсякъде и дори в най-неочаквания момент. На някое летище, гара или пък на опашката в кафенето например.
А в днешно време дори не е нужно да излиза от дома си, защото социалните мрежи са способни да ни свържат с хора от други квартали, градове, дори държави. Точно така се е случило и с Андреа Меса, която е Мис Вселена 2020.
Мексиканката се похвали в социалните мрежи, че вече е сгодена за половинката си Райън Проктър. В началото на седмицата Проктър е използвал възможността, че двамата са в Ню Йорк, за да ѝ предложи брак точно на Пето авеню, пише Hola.
По-интересен обаче е начинът, по който двамата са се запознали. Андреа Меса и Райън Проктър са осъществили контакт първо в TikTok, а след това комуникацията им се е пренесла в Instargam.
Всичко това се случва през 2020 г., като освен писането, са провеждали и видеоразговори почти всеки ден. И така до май 2021 г., когато най-после се срещат и на живо в Маями.
Точно тогава тя печели конкурса Мис Вселена, който бива отлаган няколко пъти заради пандемията. Ден, който променя живота ѝ изцяло.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайната договорка на Чарлз с Уилям и Кейт

Вече повече от година крал Чарлз е начело на британската монархия, а негова дясна ръка са принц Уилям и Кейт Мидълтън. Ангажиментите на бъдещите крал и кралица не спират да се множат, но те успяват да се справят все така добре с всички отговорности на плещите си, особено на фона на съкращаването […]