Най-тежките моменти в живота на Кристиано Роналдо

Последните няколко месеца не са никак леки нито за Кристиано Роналдо, нито за Манчестър Юнайтед. Португалецът е разкъсван от критики, докато отборът му не печели толкова, колкото на феновете им се иска.
Може би част от проблема е напрежението, което има между Роналдо и треньора Ерик тен Хаг. Нещата не отиват на добре и това стана ясно в началото на седмицата, когато се разбра, че португалецът е дал интервю за предаването на Пиърс Морган – Piers Morgan Uncensored.
Части от него бяха пуснати в интернет пространството, за да загатнат, че Кристиано Роналдо ще говори точно това, което мисли – без цензура. Първата част от интервюто му с Морган беше пусната вчера, 16 ноември, и от него разбираме доста неща.
Като например, че според португалеца Манчестър Юнайтед са спрели развитието си след напускането на сър Алекс Фъргюсън и клубът не следва иновациите. Нещо, което той смята, че допринася за липсата на трофеи през последните години.
Пред Пиърс Морган Роналдо говори и за най-трудния момент в живота си, а именно загубата на дете. През месец април стана ясно, че половинката му Джорджина е родила близнаци, но едното от тях не е оцеляло.
Кристиано Роналдо споделя, че смъртта на баща му и загубата на новороденото са сред най-тежките моменти в живота му. Допълва, че до този момент не му се е случвало да бъде едновременно щастлив заради раждането на Бела и тъжен поради загубата на братчето ѝ.
“Не знаеш как да реагираш. Не знаеш какво да направиш”, откровен е футболистът. Като дори твърди, че пази тленните останки на сина си в урна в дома си точно до тези на баща си. Роналдо признава, че не е очаквал да получи подкрепа от цялата футболна общественост в Англия и дори от кралското семейство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кремена Халваджиян пропищя: Леле, леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…

Кремена Халваджиян изля страхотен гняв и неприкрита ирония в профила си в социалните мрежи, а повода е скорошна хейт вълна, заляла не само нея и популярната й фамилия, но и още редица известни родни личности. Жената на продуцента Маги Халваджиян не е от тези, които биха си спестили мнението, особено пък, […]

Subscribe US Now