Когато Уини Харлоу целува страстно половинката си

Уини Харлоу е истински влюбена, при това от цели три години. Ето защо моделът не се поколеба да разкрие чувствата си в социалните мрежи, поднасяйки своята искрена почит към половинката си. А поводът е рождения ден на шампиона на НБА – Кайл Кузма.
Уини публикува поредица от снимки в профила си в Instagram, в които разкрива лични и интимни моменти със спортиста – който отбелязва своята 28-годишнина.
“Честит рожден ден, мило момче. Моят най-добър приятел и любовник, всичко обвито в едно. Каква благословия. Благодаря на Бог, че те срещнах. Завинаги”, написа емоционално Харлоу към публикацията си.
На едно от от изображенията двойката споделя страстна целувка, на друга са в прегръдка, на трета – някъде на бляскаво събитие, в компанията на приятели. И независимо къде точно са, двамата, които се срещат от април 2020 г., изглеждат винаги щастливи и влюбени.
Почитта на Харлоу към Кузма за личния му празник е в същия ден, в който организират съвместен рожден ден в Западен Холивуд, който отпразнуваха със свои близки, пише Daily Mail. Въпреки че рождените дни на двойката не са на една дата, все пак са достатъчно близки, за да могат да празнуват съвместно.  Кузма е роден на 24 юли, а Харлоу ще отбележи 29-ия си още една година в календара си на 27 юли.
Преди няколко месеца Уини, която страда от витилиго – автоимунно заболяване, което кара участъци от кожата на тялото да губят изцяло пигментацията си – реши да покаже за първи път цялото си тяло във фотосесия за Women’s Health. “Красотата е това, което всеки от нас иска тя да е”, казва убедено Уини и продължава успешно кариерата си на модел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Джей Ло празнува рождения си ден по бельо и с танци върху масата

Миналата година Дженифър Лопес отпразнува 53-тия рожден ден, като сподели своя снимка за рождения ден, с която рекламира JLo Beauty. Тази година Лопес отпразнува 54-тата си година с още един зноен кадър, представящ я в бяло бельо Intimissimi. “Подготвям се за празнуване”, написа Лопес, който е посланик на марката. От […]

Subscribe US Now