Колко деца е загубила Шарън Стоун

През последните дни в САЩ една от най-актуалните и обсъждани теми е отмяната на конституционното право на аборт за жените. Междувременно Шарън Стоун направи шокиращо разкритие за себе си, донякъде свързано със случващото се в родната ѝ страна.
Като коментар под Instagram публикация на списание People тя пише кратък текст, в който признава за загубата на девет деца, заради преживени спонтанни аборти.
“Не е нещо маловажно, нито физически, нито емоционално, но въпреки това се чувстваме принудени да го понесем сами и тайно с някакво чувство за провал”, споделя Шарън под поста.
Като още в началото с емоционална нотка изтъква, че за жените няма възможности свободно да обсъждат дълбочината на загубата си.
“Вместо да получим толкова необходимите ни състрадание, съпричастност и възстановяване. Женското здраве е ръководено от мъжката идеология, която е станала разхлабена, направо нехайна и потискаща по насилствен начин”, продължава Шарън.
А признанието на 64-годишната актриса веднага получава окуражителни отзиви.
Сред коментарите са, че за подобно лично разкритие, се изисква доста смелост, особено за жените, които са публични личности. И в същото време трябва да се цени и поощрява, защото други хора могат да се почувстват по-малко самотни и самите те да говорят по-уверено за претърпените спонтанни аборти.
Освен че е известна и призната за една от най-успешните актриси в Холивуд, Шарън Стоун е и горда майка на три деца. Куин Кели, Лейърд Вон и Роан Джоузеф са тримата ѝ осиновени сина, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Боби Манекена хвърли бомбата: Пиленцата от Монако се разделиха! СНИМКИ

Боби и Нина от “Смени жената”, които станаха популярни като Пиленцата от Монако, продължават да предизвикват вниманието в социалните мрежи – и най-вече подигравките на потребителите. Последната изцепка на Нина – да се прибира у нас с влак и автобус, докато обяснява наляво и надясно в какъв лукс живее, изби […]

Subscribe US Now