Дъжд от пари за Деси Цонева! Любовницата на виден предприемач й даде 2 милиона лева за…

Деси Цонева и майка й Мариана са по-богати с около 2 милиона лева, след като продали наскоро един от семейните апартаменти, намиращ се точно срещу Руската църква “Свети Николай Чудотворец”. Купувачът е платил 940 000 евро на наследниците на Димитър Цонев. 

Жилището, което Деси наричаше “градския ни апартамент”, се намира в сърцето на столицата и от него се виждат цели 14 исторически обекта. Преди години брюнетката показа разкошния дом при едно от гостуванията си в кулинарното предаване “Черешката на тортата”, когато се похвали с уникална гледка и луксозно обзавеждане в стил неокласицизъм.
Развратница! Деси Цонева си показа прашките ВИДЕО

Семейството е търсило купувачи близо година, а причината е високата цена на имота, който е на ключова локация. Кандидати изобщо не липсвали, но повечето нямали достатъчно пари или банката не им отпускала баснословната сума, пише “Уикенд”. От терасата се виждат още куполите на храм-паметника “Свети Александър Невски”, Художествената галерия, Военния клуб, сградата на Банка ДСК, Двореца на царя, Партийния дом, уточнява още изданието.
Деси Цонева скандализира мрежата с интимни признания СНИМКИ
“Наистина е много красиво, този апартамент е едно бижу в центъра на София и покупката, която майка ми направи преди години, наистина е нещо безценно”, похвали се Деси преди време. Както е известно, съпругата на покойния Димитър Цонев – Мариана, е брокер и от години се занимава с недвижими имоти. Семейството има още два апартамента в района, които са на приблизително същата стойност, но за момента не ги продават.
Цоневи решили, че няма да живеят в центъра и по-добре да продадат дома сега, когато цените на имотите са в своя пик. Мариана живее в прекрасна къща в столичния квартал “Бояна”, а дъщеря й обитава къща в същия квартал, на няколко пресечки от майка си. И двете харесвали живота в полите на Витоша и не мислели да го смеят с шума на жълтите павета, заради това решили да се лишат от апартамента. Продали го тихомълком на неизвестен купувач. Според мълвата обаче, в дома се е заселила любовницата на виден предпримач./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване как се обръща Петя Дикова към свекървата

Петя Дикова демонстрира английско възпитание не само на малкия екран, но и в собственото си семейство. Тв водещата говорела на “Вие” дори и със свекърва си, твърдят запознати, а най-впечатлен от подхода й бил мъжът й Илиян Любомиров. Така, както се обръща към гостите си в студиото на bTV, така го прави […]

Subscribe US Now