Не е за вярване как се обръща Петя Дикова към свекървата

Петя Дикова демонстрира английско възпитание не само на малкия екран, но и в собственото си семейство. Тв водещата говорела на “Вие” дори и със свекърва си, твърдят запознати, а най-впечатлен от подхода й бил мъжът й Илиян Любомиров.

Така, както се обръща към гостите си в студиото на bTV, така го прави и в неформална обстановка, с най-близките си хора. Това поведение със сигурност учудва мнозина, но очевидно за Петя това е нещо съвсем нормално.
Петя Дикова срази с тези думи за Стефан Данаилов, а тази СНИМКА…

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се държи като член на английското кралско семейство не само пред камерите, но и в личния живот, където също много рядко се решавала да разговаря с някого на “ти”, дори и да става въпрос за собствените й близки. Защо го прави, не става ясно.
Нейни колеги обаче шушукат, че това е начин да държи другите на разстояние и да не се сближава твърде много с хората, с които не иска да бъде близка. Маниерът й минавал уж за добро възпитание, но всъщност бил хитра хватка да подчертае, че е на различно ниво с останалите в своето обкръжение, пише “Уикенд”.
Петя Дикова се срамувала от майка си Аня Пенчева! Ето какво разкри тя СНИМКА
Известно е, че Петя Дикова е английска възпитаница. Тя е учила “Журналистика” в Лондон, а също и театър и превод, и много държи това да личи от пръв поглед. Освен, че говори на “Вие”, Дикова никога не си позволява да застава от лявата страна на ескалаторите, защото правилника сочи, че трябва да се стои вдясно.
Винаги е внимавала да е облечена според етикета, да говори тихо, не си позволявала да дава израз на емоциите си на публично място и не пиела друго, освен чай и вода./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Свекървата на Глория избухна: Той може да ѝ е син! СНИМКА

Май щастието на Глория с новия й любим няма да е съвсем безоблачно, поне ако съдим по реакцията на бъдещата й свекърва, която никак не е очарована от избора на сина си. Поне засега изглежда, че майката на гаджето на поп фолк примата не приема с особен възторг връзката на […]

Subscribe US Now