Когато Джил Байдън се целува пред очите на Джо Байдън с друг мъж

Първата дама на САЩ – Джил Байдън стана причина всички да говорят за нея. И то заради една целувка. Не става дума за такава между нея и американския президент Джо Байдън обаче.
Джил Байдън всъщност целува съпруга на вицепрезидентката Камала Харис. Това се случва на специално събитие, точно преди речта на Джо Байдън “За състоянието на съюза”. И както може да се очаква, многобройните присъстващи остават изумени.
От направено видео, което с шеметна скорост се разпространява из социалните мрежи и медиите ясно се вижда, че първата дама Джил Байдън поздравява съпруга на Камала Харис – Дъг Емхоф, но не с целувка по бузата, както може да се очаква, а с такава по устните. Първата дама на САЩ да се приближава към Дъг Емхоф и след приятелско ръкостискане между двамата следва бърза непринудена целувка по устните. Целувка, която много хора в социалните мрежи определиха като “недопустима”.
“Целувчицата на съюза”, е ироничният коментар на New York Post. Според вестника няма съмнение, че двамата участници в сцената са се целунали по устните.
Fox News също излъчва видео с коментар “Джил Байдън и Дъглас Емхоф се целуват”. Келиан Конуей, която е съветник на Доналд Тръмп, използва случая да направи връзка с ограниченията, наложени заради пандемията от Covid-19. “Да, вирусът си отиде”, написа Конуей в коментар, придружаващ снимката в Twitter.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Срив! Божана Кацарова претърпя голяма раздяла преди "Сървайвър"

Голям срив преживява Божана Кацарова броени дни преди старта на хитовото шоу “Сървайвър”, което ще се излъчва в ефира на bTV. Топ готвачката се раздели с любимия си и отново мина в отбора на необвързаните дами. От месеци насам победителката в “Мастър Шеф 3” и тайнственият чужденец, който се представя в […]