Първа СНИМКА на бебето на Джена! Вози го в модерна количка

Преди по-малко от месец фолк певицата Джена стана майка за втори път, но сега в семейството й проплака момиченце. Певицата се възползва от топлите дни изведе малката Цветея на първа разходка. 

“След голямото вълнение покрай раждането и прибирането ни в къщи с Цветея вече сме на първата разходка”, написа тя и се похвали с ултрамодерна детска количка, с която кръстосват улици и паркове. 
 

Прави впечатление, че Джена изглежда зашеметяващо добре и за 20 дни след раждането е успяла да си върне предишната форма. “Боже, как е възможно да изглеждаш толкова добре след скорошно раждане. Завиждам”, пишат й под снимките други родилки. 
Джена дари Атанас Стоев – младши с втори наследник. Те имат5-годишно момче, което носи името на своя дядо и баща. Гордите родители се надявали този път съдбата да ги дари с момиче и молитвите им бяха чути. 
В момента Джена се е отдала на майчинство, а феновете й вече чакат с нетърпение нов проект и срещите с тяхната любимка, които тя планира да възобнови през лятото./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg