Меган Маркъл чупи рекорди

Меган Маркъл може и да е херцогинята на Съсекс, но вече спокойно може да се окичи и с титлата “кралицата на подкастите”. Защото още с първия епизод на собствения си успя да разбие рекорди.
Archetypes се превърна в най-слушания подкаст на Spotify.
Той се излъчва ексклузивно по аудио стрийминг платформата и задмина обичайния най-слушан Джо Роугън с неговия The Joe Rogan Experience в шест отделни региона – САЩ, Великобритания, Канада, Ирландия, Австралия и Нова Зеландия.
Първият епизод на Archetypes беше излъчен на 23 август и в него Меган Маркъл разговаря с приятелката си, и тенис легенда Серина Уилямс за стереотипите по отношение на жените в обществото.
Това е и концепцията на целия подкаст – “дисекция, изследване и дискредитиране на етикетите, които пречат на развитието на жените”, цитират Меган от Los Angeles Times. В следващия епизод на Archetypes херцогинята ще разговаря с Марая Кери.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голяма изненада за Ива Софиянска! Баща й реши да...

Стефан Софиянски е прехвърлил семейната къща в Драгалевци на името на дъщеря си Ива Софиянска. А това, което тя прави малко след това там, няма как да не предизвика вълна от коментари в мрежата. “Прехвърлих къщата ни в Драгалевци на Ива, дъщеря ми. Адмирирам факта, че тя подсигури подслон на украинци […]

Subscribe US Now