Ева Лонгория показа страхотна фигура

Последните дни на лятото натъжават доста от нас, на които вече ни липсва шума на морските вълни и оскъдните плажни дрехи. Но за Ева Лонгория най-любимият ни сезон сякаш не свършва. Нито желанието да ни показва невероятната си фигура, докато хваща топлите слънчеви лъчи.
47-годишната актриса изглежда в топ форма в черно горнище и бикини. А изглежда се наслаждава на почивката си, позирайки с широка усмивка на уста пред два шезлонга и зелени палми на фон. Звездата от “Отчаяни съпруги” ни демонстрира изваяното си тяло, качвайки снимка в Instagram в неделя, 18 септември.
Малко след това Ева качи стори, на което я виждаме с четиригодишния ѝ син Сантяго, който целува по бузата, пише Daily Mail.
Въпреки че очевидно си прекарва повече от страхотно, изглежда не всичко е перфектно. Актрисата разкри, че си е “изгубила гласа си”. “Честита неделя, все забравям, че нямам глас. Не съм губила гласа си от пет години. Не помня последния път, когато това стана”, каза тя.
“Няма го, да се надяваме, че ще се върне, светът има нужда от моя глас. Просто се шегувам, но имам нужда от гласа си тази седмица, имаме много репетиции и трябва да говоря”. И уточнява, че не е болна и няма коронавирус.
Това обаче не помрачава настроението на Ева, защото “всичко върви добре в Испания и аз съм щастлива, благодарна и благословена.”
Миналата седмица Ева Лонгория отново демонстрира страхотната си форма, в която е. Видяхме актрисата в атрактивен бял бански. Актрисата сподели серия от снимки в Instagram, на които танцува в ресторант на плажа със сина си. Ева показа мек златист загар, а кичурите си носи разрошен нисък кок, върху тях нахлупила бежова шапка. “Моят малък партньор в танците”, озаглави публикацията си тя

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата роля на Ашли Грийн

Звездата на Ашли Грийн изгря с участието ѝ във филмите “Здрач” и въпреки че оттогава изминаха години, на актрисата сега ѝ предстои ново предизвикателство с една нова роля. Но не, не става въпрос за роля в киното. Всъщност радостната новина на актрисата е, че е станала майка. И за разлика […]

Subscribe US Now