Защо Хелън Мирън се плаши от Харисън Форд

Макар и достигнала 77-годишнa възраст, по всичко изглежда, че Хелън Мирън няма никакво намерение да се отказва от актьорството. Британската актриса не спира с изявите си в киното, а една от последните ѝ такива е в сериала на Paramount+ “1923”.
И въпреки богатия опит, който Мирън има в дъгогодишната си кариера, оказва се, че все още има неща, които могат наистина да я притеснят и дори уплашат. Като например, партньорството с някоя известна личност.
В тази връзка Хелън наскоро разказа пред списание Saga, че е била буквално “уплашена” от колегата си Харисън Форд, с когото играят съпруг и съпруга в сериала.
“Вероятно той би се притеснил, ако ме чуе, че казвам това, защото всъщност е толкова мил човек. Нещо повече – той е най-щедрият и топъл човек, с когото можеш да бъдеш. И все пак, моята фенщина по него е нещо, което не мога да преодолея. В смисъл на: “О, Боже! Това е Харисън Форд”, казва откровено актрисата.
Явно увлечението на Мирън по Форд датира отдавна, тъй като това не е първия път, в който двамата се срещат на снимачната площадка. Те си партнират и в приключенската драма от 1986 г. “Брегът на комарите”. По това време Харисън Форд вече е популярен актьор, благодарение на ролята си на Хан Соло в “Междузвездни войни”.
В тази връзка Хелън каза: “Той вече беше голямата популярна филмова звезда, каквато е и досега. Харисън е изминал невероятно пътешествие през нашата професия.”
Самата Хелън Мирън има свое собствено уникално пътешествие като актриса и все още се стреми да приема разнообразни роли.
“Обичам проекти, които са много различни един от друг. Тази година е абсолютен пример за това – преминах от “Барби” през “Шазам! Яростта на боговете” към “1923”. Някои са просто за чисто забавление. А други ги приемам като много сериозно начинание.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Снимката на Меган Фокс без бельо

Меган Фокс ни показва, че не се интересува особено какво говорят хората за нея и не се свени да предизвиква всички да говорят за нея. И с избора си на секси тоалети, и с начина си на живот. В момента все още се говори за това дали с Machine Gun Kelly […]

Subscribe US Now