Сгодената София Маринкова с култов коментар за сватбите в Германия, показа и… СНИМКИ

През май тази година актрисата София Маринкова бе изненадана неочаквано от приятеля си – радиоводещият Драго Симеонов с предложение за брак, поднесено в ефира на bTV.

Три месеца по-късно обаче, става ясно, че сватбата на симпатичната двойка едва ли ще прилича на тези, които отдавна са част от печеливша бизнес схема. Тези дни чаровната актриса показа нагледно какво се случва в Германия с много младоженци и подчерта дебело, че не би могла да бъде част от нещо подобно. Но пък е заснела видяното – за късмет.
София Маринкова разкри нещо неподозирано за “Пътят на честта” СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Sophie Marinkova (@sophie_marinkova)

“Звучи романтично, но в Драхенбург на Рейн непрекъснато има сватби. Част от бизнеса е; нищо чак толкова ексклузивно. Всъщност това не е съвсем замък, по-скоро е декоративна вила. Никой никога не е живял вътре, поръчан е от някакъв немски богаташ в Париж, за да инвестира парите си. Но не му се е местело пак в Германия, та така го е завещал на роднините през 1902. Те пък веднага го направили туристическа атракция, че не бил много практичен за обитаване.
София Маринкова призна какви неприятности има всяко лято СНИМКИ 18+
Идеален е обаче за снимки. Няколко немски филма са го ползвали за фон. Нито един не съм гледала. От 2024 няма да има повече сватби вътре, сигурно много цапат. Снимат се младоженците на моравата и си тръгват веднага. Край на романтиката. Затова тези ги снимахме и ние за спомен. И за късмет. Горчиво!”, пише в профила си София Маринкова, позирайки пред поредните младоженци, снимани на фона на замъка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочакваната промяна, която направи Майли Сайръс

Майли Сайръс е известна не само с това, че знае как да прави хитови парчета, но и с факта, че обича да прави най-различни провокации. Но през последните 10 години изпълнителката не бе правила кой знае колко драстични промени в цвета на косата си. Е, това се промени и Майли […]

Subscribe US Now