Колко секси са сестрите Кардашиян по бански

Колкото повече навлизаме в най-горещия летен и отпускарски период, толкова повече звезди виждаме да провокират с игривите си снимки по бански. И не е като сестрите Кардашиян да го правят за първи път този сезон, но сега отново са на екзотична почивка и отново показват секси загорели тела на плажа.
Цялото семейство в момента кара лятна ваканция на островите Търкс и Кайкос по случай 38-ия рожден ден на Клои Кардашиян. А тя по всичко личи, че е щастлива и доволна на празника си.
На снимките, които е качила в Instagram профила си, виждаме как прекарва времето си предимно забавлявайки се на плажа, във водата, както и излегната да събира тен на борда на малка яхта.
Сестрите Кардашиян се наслаждават и на летни коктейли. Междувременно играят и с децата си докато са в океана, като за тях разбира се, алкохолни напитки няма.
И не само че плажните забавления изглеждат повече от приятни, а и Ким и Клои се възползват и да демонстрират колко предизвикателно могат да изглеждат по бански.
Виждаме предимно Клои да позира в цял бански, както и в половин бански, а на една от снимките е застанала до сестра си Ким, с която изглеждат даже като близначки. Носят еднакви бански в черно, а в момента и двете са блондинки, боядисани с почти един и същ платинено рус тон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Юлиан Вергов сваля наивни мацки в нета, кани се да ги "опознае"

Измамник сбъдва мечтите си и се превъплъщава в образа на Юлиан Вергов. Актьорът се оказа поредната жертва на крадци в мрежата. Фен се представя за актьора и търси женско внимание. Освен че откраднал неговата самоличност, измамникът си позволява и да сваля почитателките на секссимвола. Фалшивата страница носи името „Приятели на […]

Subscribe US Now