Неочаквана промяна за Деми Ловато

Че не се определя нито като мъж, нито като жена, Деми Ловато заяви едва преди малко повече от година. Тогава пожела за нея местоименията, които се използват, да бъдат те/тях. А решението си призна, че е взела след “много индивидуална терапевтична работа и размисъл”. Сега обаче изглежда, отново е имала време за размисъл и май направо е размислила по въпроса.
В епизод от подкаста Sprout Деми разкрива, че отново е прегърнала женствеността си. Това е и причината сега отново да се определя като жена и да използва местоименията тя/нея за себе си.
Певицата обяснява, че с те/тях досега се е чувствала комфортно, но направи и едно уточнение.
“Аз съм толкова непостоянен човек… Особено миналата година усещах сякаш енергията ми се балансира между мъжка и женска, така че когато трябваше да направя избор дали да вляза в мъжката или женската тоалетна, не можех да реша, защото не се чувствах непременно като жена. Не се чувствах и като мъж. Просто се чувствах човек.”
Но вече явно Деми пак се възприема като жена. Тя споделя, че отново има усещането за повече женственост у себе си, но пък защото знае колко объркващо може да бъде назоваването с местоимения, не би се разсърдила, дори и някой в началото да ги бърка. По-важно за певицата оказва се, е хората да приемат, че не са перфектни, но трябва да се уважават помежду си, пише Glamour.
Думи, достойни именно за уважение. И в които си заслужава да се вслушаме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пука ли ѝ на Селена Гомес как изглежда

Селена Гомес знае кой е най-горещият летен аксесоар – увереността. И го показа отново по подобаващ начин. В сряда, 3 август, звездата от The Only Murders in the Building публикува специално видео, с което и тя се включва в тренда с добилото голяма популярност в TikTiok видео на влогърката Tasha K. В своята версия Селена […]

Subscribe US Now