Скандал! Теа и Наум се “захапаха” публично ВИДЕО

Ако си мислите, че в семейството на Наум Шопов и Теа Минкова всичко е безоблачно, много ще се излъжете. Поне на пръв поглед, разбира се, защото вторият вече внася съвсем различен привкус.

Тези дни актьорът и половинката му си спретнаха истински публичен скандал, в който си размениха редица любопитни реплики, които нямаше как да не предизвикат реакции в мрежата.
Шок! Наум Шопов мина на другия бряг, появи се като швестерка СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Наум Шопов (@shopov)

Наскоро звездната двойка се завърна от Турция, където прекараха цял един месец, съвместявайки и работен ангажимент, и почивка. Както е известно актьорът ще бъде водещ на “Ергенът” във втори пореден сезон, а снимките отново бяха в морски курорт на южната ни съседка.
Теа Минкова и Наум Шопов заживяха в Турция, буквално се къпят в лукс ВИДЕО 
Именно в южната ни съседка своя 30-ти рожден ден отпразнува и Теа Минкова, която все още обаче, не е споделила какви подаръци е получила./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova)

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда дъщерята на Поли Генова

Поли Генова стана майка за първи път на 12 април 2019 г. Тогава тя обяви, че с половинката ѝ са избрали да кръстят детето Даниел Джоузеф Шартън. Не закъсняха новините и за втората бременност на певицата. На 23 ноември 2021 г. Поли Генова роди второто си дете – момиченце, което кръсти […]

Subscribe US Now