Как изглежда дъщерята на Поли Генова

Поли Генова стана майка за първи път на 12 април 2019 г. Тогава тя обяви, че с половинката ѝ са избрали да кръстят детето Даниел Джоузеф Шартън. Не закъсняха новините и за втората бременност на певицата.
На 23 ноември 2021 г. Поли Генова роди второто си дете – момиченце, което кръсти Леа Катрин. Малко след раждането на дъщеричката си, изпълнителката бързо се върна към своите работни ангажименти и възобнови концертите си. Тя сподели, че разчита на подкрепата на майка си и мъжа си Джоузеф.
А сега щастливото семейство има повод да празнува, защото малката Леа стана на годинка. Поли Генова не пропусна да го отбележи в социалните мрежи. Тя сподели няколко снимки от купона на момиченцето си, на които се вижда колко много е пораснала Леа. 
Поли е избрала сладка карирана рокля в червено и черно за момиченцето, която върви с лента за коса за главата.

“Леа на 1 годинка. Тя е нашето съкровище, нашият най-сладък подарък. Мноооооооого те обичаме”, написа певицата под кадрите.
 
Преди броени дни (на 20 ноември) Поли Генова представи новия си албум По-добрата Коледа с голям концерт Nu Boyana Films.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рев и тръшкане: Андреа така се вживя в ролята си, че шокира всички ВИДЕО

Откакто е студентка по “Актьорско майсторство” в НБУ, Андреа май сериозно се е вживяла в ролите си. Ако се чудите дали й остава време за участия, остава й, но тя няма никакво намерение да пренебрегва лекциите и най-вече упражненията си. Наскоро поп фолк звездата публикува в социалните мрежи ново видео от […]