Секси почивката на Изабел Гулар в Гърция

Лятото е тук и сме сигурни, че повечето от нас се опитват да прекарат всяка възможна свободна минута в почивка или край морето.
Дали по родното Черноморие, или в съседна Гърция, едно е ясно – на всички ни се почива. И понеже и Изабел Гулар е човек, тя също обича да прави същото.
А когато не е на някое екзотично място, предпочита да прекарва няколко дни на остров Миконос. 
И понеже няма как да отиде в Гърция и това да остане незабелязано, моделът направи няколко поста в Instagram. С тях ни напомня и колко секси е, нищо че тази есен навършва 40 години.
Освен снимките без горнище, Изабел Гулар публикува и няколко секси артистични кадъра. И да, тези бански с миди са наистина интересни.
Разбира се, Гулар не е била сама на Миконос, а в компанията на половинката си Кевин Трап. Вратарят не попадна в групата на Германия за Евро 2024 и се възползва максимално от времето за почивка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кара Делевин: "Бях на осем години, каква луда възраст да се напиеш"

Кара Делевин разкрива някои подробности за своето пътуване по пътя към трезвеността. В интервю за The Sunday Times, публикувано на 7 юли, моделът обсъжда миналите си борби със злоупотребата с вещества, като казва на репортера, че когато са се срещнали за първи път през 2001 г., въпреки невръстната ѝ възраст, […]

Subscribe US Now