Лили Иванова изби рибата с тази СНИМКА от рождения си ден, показа на колко е години

Навръх вчерашния Великден Лили Иванова отпразнува своя рожден ден. Но за разлика от други пъти, сега е в особено весело настроение и дори се пошегува с възрастта си – така, както само тя може да го направи.

Примата на родната популярна музика показа нагледно в социалните мрежи как е преминала празничната вечер за нея, а кадрите предизвикаха истински фурор сред феновете и последователите й, събирайки само за една нощ над 30 000 реакции и близо 3000 коментара.
Ето как празнува РД Лили Иванова навръх Великден! СНИМКА

“Рожден ден с приятели”, е написала голямата певица над фотосите, на които позира на маса сред огромни букети с цветя. Свещичката върху тортата й пък, за всеобщо изумление, е под формата на въпросителен знак, което издава и на какво добро ниво е самоиронията й.
100 Кила се размечта за Лили Иванова! Шокира с тези думи за Примата
Много популярни българи не пропуснаха да поздравят Лили Иванова, сред които треньорката на златните ни момичета Илиана Раева, която написа: “Велика! Единствена! Неповторима! ЧРД! Здрава и благословена!”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ева Веселинова кръсти близнаците, но пак скри баща им и призна, че... СНИМКИ

Ева Веселинова кръсти близнаците си Борис и Стефания, които навършиха наскоро 1 годинка, а вече официално са и християнчета. Събитието е било в Клисурския манастир “Света Петка” край Банкя, който се оказва особено специален за блондинката и таткото на бебетата. “Ще ни остане приказен спомен от този ден!”, доволна е […]