Пищните форми, които Риана не се срамува да покаже

34-годишната Риана беше забелязана да пазарува в Лос Анджелис и най-накрая каза няколко думи за предстоящото си представяне на полувремето на Супербоул.
Когато репортер на TMZ попита певицата на “Work” как се чувства за предстоящото важно изпълнение, Рири не се сдържа и издаде някои подробности, без да прекалява обаче.
“Нервна съм!”, каза тя, преди да добави: “Но съм и много развълнувана!” След това интервюиращият се опита да разбере кой би могъл да се качи на сцената заедно с носителката на Грами.
Риана обаче само сви рамене и показа знака за мир. Но когато репортерът настоя с въпрос: “Може ли това да е A$AP Rocky? Хайде, Риана, трябва да знам!”, накрая тя реши да подскаже все пак малко, като каза: “Може би е момиче”.
Коментарите на Риана за представянето ѝ идват малко повече от седмица след като основателката на Fenty Beauty официално обяви, че ще излезе на сцената на Супербоул 2023.
Въпреки вълнението от предстоящото ѝ участие обаче, някои от феновете на певицата не пропуснаха да коментират външия ѝ вид, като отбелязаха, че Риана не е в най-добрата си форма. Не можем да не се съгласим с тях, защото от снимките в социалните мрежи ясно се вижда, че е качила някое друго излишно килце.
За сметка на това пък Риана изглежда повече от щастлива и доволна от живота. Доказателство за това е широката ѝ усмивка, която демонстрира на папарашките снимки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мелинда Гейтс откровено за развода

Когато през май миналата година стана ясно, че Бил и Мелинда Гейтс се развеждат, много хора останаха шокирани. Двамата бяха символ не само на сплотено семейство, но и на двойка, която чудесно работи заедно по различни каузи. Бракът на семейство Гейтс продължи 27 години. А решението за раздяла е най-трудният […]

Subscribe US Now