Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

В края на миналата седмица стана ясно, че е настъпил краят на доста любопитната връзка между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. Милиардерката и комикът бяха заедно от октомври миналата година.
Ким и Пийт са се разделили като приятели, а причината да го направят е, че са доста заети професионално и им остава малко време да са заедно.
“И двамата пътуват постоянно и им беше трудно”, коментира източник на списание People. И уточнява, че 41-годишната Кардашиян и 28-годишният Дейвидсън са в чудесни отношения и решението за раздялата им е съвместно.
Междувременно People разкриха, че комикът от няколко месеца се е подложил на психотерапия заради емоционалните травми, нанесени му от Кание Уест. Бившият съпруг на Ким не спря да публикува агресивни послания към Дейвидсън онлайн.
Уест стигна до там да направи видеото към песента си Eazy с пластилинен Пийт Дейвидсън, когото Кание отвлича и погребва жив. Последната нападка на рапъра към комика беше след новината за раздялата. “Пийт Дейвидсън мъртъв на 28”, гласеше публикация на Уест, която вече е изтрита.
От People уточняват, че въпреки всичко Пийт не съжалява, че е бил гадже с Ким Кардашиян и иска всички да са наясно, че тя го е подкрепяла през цялото време, когато е бил атакуван в интернет от Кание Уест.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Моника Валериева призна за сериозен здравословен проблем СНИМКА 18+

Моника Валериева неотдавна разкри за сериозен здравословен проблем, за който дори не е намеквала до момента. И с няколко думи успя да стресне сериозно последователите си в социалните мрежи. В Инстаграм профила си тунингованата брюнетка сподели, че е забелязала два типажа хора – едните неактивни, защото са заети да си живеят […]

Subscribe US Now