Гала побесня в ефир, след като една от репортерките си показа гащите СНИМКА

Предаването “На кафе” стартира новия сезон в луксозно студио и водещата Гала веднага размаха шпагата на екипа си и скастри две от любимите лица на екрана. 

Плевенчанката се ядоса, че младите момичета в студиото си развяват гащите и побърза да ги посече в ефир. 
Гала се скара на репортерката Ина Чочева, че е дошла с много къса рокля, която не скрива долното й бельо. “Седни, стига сте си показвали гащите. На Инчето й се видяха гащите, докато се въртеше, дано не са ги видели и зрителите”, изригна Гала по време на първия ефир в “На кафе”. 

Елизабет Методиева се пошегува с Гала, че на студиото му липсва червен килим, но водещата побърза й нея да посече. “Ти не започна много отдавна работа в “На кафе”, а вече претенции. Инчето е от толкова години и не е искала червен килим”, ядоса се Гала. Но се оказа, че Ина е съгласна с колежката си и смята, че трябва да имат червен килим и именно заради това го отнесе заради бельото си в ефир.
Зрителите пък съветват Гала да спре да прави подобни забележки, тъй като на тях им допада рано сутрин да се запознават с бельото на красивите репортерки от “На кафе”. А това е сигурен знак, че рейтингът ще се вдигне още повече./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Миранда Кер ще го направи за четвърти път

За Миранда Кер семейството е най-важното нещо. Самата тя признава миналата година пред Vogue Australia, че именно семейството е нейният “приоритет номер едно”. Чак след това се нареждат работата ѝ като модел, компанията ѝ, за която казва, че е като още едно бебе, и приятелите. “Просто обичам да съм майка и […]

Subscribe US Now