Антъни Хопкинс, който не се взима прекалено сериозно

Кариерата на Антъни Хопкинс в киното започва в средата на 60-те години на миналия век. През 2024 г. той има всички основания да се смята за истинска филмова легенда, но… все пак говорим за Антъни Хопкинс.
86-годишният актьор от “Мълчанието на агнетата” и “Бащата” гледа да не приема живота прекалено сериозно. “Трябва ни повече смях. Животът е труден. Светът е едно жестоко място, но животът все пак е красив”, признава той.
Това е и причината Хопкинс да е истинска интернет звезда – той има 5 милиона последователи в Instagram, поддържа и TikTok профил по настояване на племенницата си. И в двата го виждаме в забавни ситуации – танцува румба, свири на пиано, пресъздава сцена от “Мълчанието на агнетата”.
“Опитвам се да не се държа като човек на моята възраст. На 86 съм, но се правя на 68-годишен”, казва актьорът пред People. Той допълва, че е голям късметлия все още да се снима и редовно да получава нови сценарии.
Антъни Хопкинс спечели втория си Оскар за главна роля преди три години с “Бащата”. А тази година предстои да го видим в Last Session, където играе Зигмунд Фройд, както и в Rebel Moon – Part One: A Child of Fire.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Взимала ли е София Вергара наркотици в Griselda

София Вергара усилено промотира Griselda, който след няколко дни ще бъде пуснат в Netflix. Затова и гостува в различни предавания, където говори за сериала. Така например тези дни актрисата бе на гости на Джими Фелън във вечерното му шоу, където провокира голяма доза смях.  Говорейки за цялостното преживяване по подготовката си […]

Subscribe US Now