Взимала ли е София Вергара наркотици в Griselda

София Вергара усилено промотира Griselda, който след няколко дни ще бъде пуснат в Netflix. Затова и гостува в различни предавания, където говори за сериала.
Така например тези дни актрисата бе на гости на Джими Фелън във вечерното му шоу, където провокира голяма доза смях. 
Говорейки за цялостното преживяване по подготовката си за Griselda София Вергара казва, че режисьорът Андрес Баис е трябвало да я учи на някои основни неща за ролята. Като например как се пушат цигари и се взима кокаин.
Начинът, по който обаче Вергара се изрази, накара публиката да си мисли, че тя и режисьорът наистина са употребявали наркотици. След дозата смях и закачки от Джими Фелън София Вергара поясни, че в сериала кокаинът, който ще видим, че героинята ѝ приема, разбира се, не е истински.
Цигарите също не са истински, но пък актьорска игра е напълно реална, шегува се Вергара. В предаването актрисата също казва, че е била доста подготвена за ролята на Гриселда Бланко, защото е родена и израснала в Колумбия по време на големите войни между картелите.
Брат ѝ също така е бил част от бизнеса с наркотици и това му е коствало живота, защото е бил убил през 90-те години на миналия век.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неприличните шеги на Арнолд Шварценегер след задържането му

Тези дни стана ясно, че Арнолд Шварценегер се е опитал да влезе в Германия с часовник, който предварително не е заявил, че носи със себе си. Това е коствало известни проблеми за актьора, като се твърди, че е трябвало да прекара на летището няколко часа, докато случаят бъде изяснен. Шварценегер е […]

Subscribe US Now