Неприличните шеги на Арнолд Шварценегер след задържането му

Тези дни стана ясно, че Арнолд Шварценегер се е опитал да влезе в Германия с часовник, който предварително не е заявил, че носи със себе си.
Това е коствало известни проблеми за актьора, като се твърди, че е трябвало да прекара на летището няколко часа, докато случаят бъде изяснен.
Шварценегер е носел със себе си часовник Audemars Piguet и е обяснил на местните власти, че го внася в страната, за да го пусне на търг с благотворителна цел.
Ситуацията е била разрешена и Арнолд Шварценегер в крайна сметка е пристигнал на търга, където е решил да пусне няколко шеги относно случилото се. Във видео, публикувано от TMZ, се вижда как актьорът излиза на сцената и казва, че хората обичат да започват някои начинания с известна доза драма.
“Това видяхме вчера. Искам да кажа, можете ли да повярвате, че изведнъж съм се озовал с белезници?” Арнолд продължава, шегувайки се, че всъщност наистина е бил с белезници, но не на летището и не поставени му от полицията, а от приятелката му, с която са имали страстна нощ.
И това не е единствената шега на актьора за случилото се. “Но сериозно, жената в митническата служба каза: “Ако не се държите добре, ще ви сложа белезници”. И аз казах: “Хей, това е добре. Това е страхотна сделка, защото обикновено плащам по 500 долара за това”, завършва шегата си Шварценгер.
Актьорът явно е бил в настроение, защото е казал пред публиката, че митничарите са претърсили багажа му за още един часовник, но не са го намерили. “И не мога да ви кажа къде съм го скрил, защото просто днес не мога да седна.” 
От TMZ твърдят, че въпросният часовник в крайна сметка е намерил своя нов собственик, който се е разделил с 270 000 евро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Болен ли е от сифилис Доналд Тръмп

Бившият президент Доналд Тръмп беше сниман преди броени дни да напуска апартамента си в Манхатън. От направените кадри обаче се виждат червени петна, наподобяващи мехури на дясната му ръка, предизвиквайки масови спекулации относно причината. Петната се забелязват на десния показалец, палеца и горната част на дланта на Тръмп, докато той маха на […]

Subscribe US Now