Когато и Спайдърмен има нужда от почивка

Доскоро Том Холанд често ни радваше с постовете си в социалните мрежи. Преди известно време обаче започна да се забелязва, че все по-рядко качва в Instagram и Twitter. И за това самият той има добро обяснение.
26-годишният актьор, изиграл Спайдърмен, разкри, че за него социалните мрежи са “свръхстимулиращи” и има нужда да си почине от тях.
Във видеото, което Том сподели в Instagram профила си (предполагаме последното за дълъг период напред) той определи платформите като твърде обсебващи и обясни, че когато чете неща за себе си онлайн, се увлича и се чувства като прихванат в спирала.
“В крайна сметка това е много пагубно за психическото ми състояние”, признава той и допълва, че вече изобщо не влиза в приложенията.
А че темата за психичното здраве продължава активно да вълнува Том, проличава и от искреното му обяснение по-нататък във видеото. В него той разказва повече за stem4. Това е инициатива, фокусирана върху психичното здраве, подкрепяна от неговата благотворителна организация Brothers Trust.
Том обяснява, че за него е важна подкрепата на инициативата, тъй като за психичното здраве продължава да не се говори толкова открито и свободно, колкото е необходимо.
“Да се помолим за помощ и да я потърсим не трябва да е нещо, от което да се срамуваме, но е по-лесно да се каже, отколкото да се направи”, смята актьорът.
И за да е максимално полезен на онези, които също имат нужда от подкрепа за психичното си състояние, Том споменава няколко конкретни приложения, които самият той използва и са му в помощ. Те са достъпни чрез инициативата stem4, а тези за свободно ползване като Calm и Headspace също могат да бъдат полезни, пише Teen Vogue.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Помните ли Жаси от "Сделка или не"? Ето каква скъпа кола подкара... ВИДЕО

Бившата асистентка от „Сделка или не“ Жасмина показа луксозен джип. Красавицата се похвали с луксозното возило в социалната мрежа, като позира пред него с двете си кучета, порода алабай. Возилото е най-скъпото изпълнение и от него в света има само няколко бройки.            View this post on Instagram     […]