Когато шофьор на такси не е доволен от футболна звезда

Има футболисти, които са известни с щедрите си дарения. Има и такива, които не обичат да дават гласност на това за какво харчат парите си.
Понякога обаче се случва хората да са недоволни от контакта с даден известен футболист. Хазир например, който е шофьор на такси, е изразил огорчението си от досега си с Мануел Нойер.
Според Sky Germany, вратарят на Баейрн Мюнхен е използвал услугите на таксиметровия шофьор, но е забравил в колата портфейла си. Хазир казва, че още при качването е разпознал Нойер, но не е искал да го притеснява. След завършения курс шофьорът е продължил да поема нови поръчки.
В края на работния ден е видял, че Ноейр е забравил портфейла си в колата му. И той е бил далеч от празен. Хазир твърди, че в него е имало 800 евро и две кредитни карти – платинена и черна. Като добър човек, той е решил да върне портфейла на мениджъра на Мануел Нойер.
За целта е пропътувал около 120 километра. Около седмица след това е получил пратка от вратаря, от която не е останал особено очарован. Оказва се, че Нойер е изпратил на Назир своя тениска с автограф на Байерн Мюнхен. Таксиметровият шофьор бил разочарован, защото е очаквал по-щедър подарък в знак на благодарност.
Но от SPORTbible разбираме, че според немските закони, ако наистина върнатата сума е била в размер на 800 евро, то Назир е трябвало да получи като компенсация около 34 евро. Което e по-малко от стойността на фланелката, която Мануел Нойер е изпратил. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Взлом в дома на Хари и Меган

Ако има нещо, което няма как да отречем на Хари и Меган е, че се ползват със статута на суперзвезди независимо дали са в Европа или в САЩ, където в момента е постоянният им дом. Това обаче идва на определена цена. Стана ясно, че къщата на херцозите на Съсекс в […]