Тежката загуба на Дженифър Анистън

Знаем доста за живота на една от най-харесваните холивудски актриси – Дженифър Анистън, но често ни убягва фактът, че тя има гръцко потекло. Баща ѝ всъщност е грък. Името му е Янис Анастасакис. Той сменя гръцкото си име на по-американски звучащото Джон Анистън, когато се мести САЩ и се установява в Ню Йорк.
Там той печели роля в сапунения сериал Love of Life и по-късно в Search for Tomorrow. След Ню Йорк, семейството се мести в Лос Анджелис, където Джон вече се снима в “Дните на нашия живот”. А няколко години по-късно на 11 февруари 1969 г. в Шърман Оукс се ражда и самата Дженифър Анистън, която тръгва по стъпките на баща си в актьорската професия.
Дженифър Анистън никога не е криела колко много обича баща си. Наскоро тя използва профила с в Instagram, за да изрази любовта си отново, този път обаче за последен път. Актрисата публикува прощални думи към Джон Анистън и от самата нея разбираме, че е починал на 11 ноември. Джен сподели и няколко техни общи снимки, на много, от които я виждаме съвсем мъничка в прегръдките на баща си.
“Сладкият ми татко…⁣ Джон Антъни Анистън – ти беше един от най-прекрасните хора, които някога съм познавала. Толкова съм благодарна, че се издигна в небесата в мир и без болка. Точно на 11/11! Винаги си избирал перфектния момент. Това число завинаги ще има още по-голямо значение за мен. Ще те обичам до края на времето.⁣ ⁣Не забравяй да ме посещаваш”, написа Анистън.
Както може да се очаква, под публикацията ѝ в коментари фенове и известни личности не пропуснаха да изкажат най-искрените си съболезнования в този така тежък за актрисата момент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Иванова е въдворила сестра си в старчески дом, въпреки нежеланието ѝ

Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом. Магда, която е кака на певицата и скоро ще навърши достолепните 86 години, е била настанена в елитен хоспис в столицата преди няколко месеца, твърди вестник „Уикенд”, позовавайки се на от хора от обкръжението на естрадната икона.  Магда нямала особено желание да […]