Изненада: Иван Лечев имал връзка с Лили Иванова и…

Треньорът от “Гласът на България” Иван Лечев има период от живота си, за който говори много рядко. Музикантът не се връща към него, а в интервюта отговоря на въпросите за тези години съвсем кратко. Става въпрос за времето, в което той е имал не само професионални, но и лични отношения с примата на попмузиката ни Лили Иванова.

Наскоро обаче му се наложи да си припомни за този период, тъй като една от участничките в музикалното риалити на bTV – Гергана Стоянова от Велико Търново, изпълни песента “Покруса” от репертоара на голямата певица. Тогава Лечев не скри колко впечатлен е от представянето на момичето и сподели, че е работил с Лили Иванова. Гергана пък избра да отиде в неговия отбор. За капак самата прима също изненада младата изпълнителка, като й изпрати букет и своя албум “Севдана”.
Но каква все пак е истината за отношенията на Лили Иванова и Иван Лечев? Връзката им започва през 80-те години, само че двамата никога не са живели под един покрив. По това време Лечев е на 30, а Лили – на 47. Въпреки разликата от 17 години в полза на примата това не е пречка за любовта им, пише “Филтър”.

Не е тайна, че музикантът повлиява сериозно на певицата и за промяната на нейния репертоар. Именно това е периодът, в който Лили записва немалко рок парчета. Издава й албум, който обаче не е приет с възторг от нейните почитатели. Просто те предпочитат да слушат изпълненията й в добре познатия й стил, пише още изданието.
“С Лили се разделихме, защото се изчерпа творческия ни контакт – признава Лечев. – Тя се разделя постепенно с всички хора, с които е работила през годините. В нашия случай напуснах аз. Не сме се карали. Имаме съвсем любезни отношения с нея.”
Двамата така и не стигат до брак, но Лечев минава четири път под венчилото. За първи път го прави, когато е само на 19. Две от съпругите му го даряват със синове. Едната е певицата от “Трамвай № 5” Оля Маркес, от която е първородния му син Иван Лечев-джуниър, а от четвъртата му жена – актрисата Жени Лечева, е второто му дете Константин, появило се на бял свят през 2012 година.
През 2022 големият син на музиканта вдигна приказна сватба с приятелката си Тери Уикет в замък в Барселона. Тогава щастливият татко свири на цигулка по време на тържеството и това бе изключително вълнуващ момент за него. Все още Иван Лечев-младши не е направил родителите си баба и дядо, но фамилията очаква и това да стане скоро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хейли Бийбър вече празнува Хелоуин - и редува сладки или секси костюми

Повече от седмица остава до Хелоуин. Но това не означава непременно, че трябва да изчакаме 31 октомври, за да облечем призрачен или странен костюм. Точно това прави Хейли Бийбър, след което не пропуска да се похвали в социалните мрежи. Явно за модела целият октомври е празничен и тя вече започна […]

Subscribe US Now