Колко грижовен баща може да бъде Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly e познат като рап музикант и още повече като половинка на холивудската актриса Меган Фокс. Но не толкова популярен е изпълнителят като баща. Той е родител на 13-годишната тинейджърка Кейси, която е плод на връзката му с Ема Канън.
И докато в последно време се чудим заедно ли са Kelly и Меган или не, след годеж и последвали слухове за изневеря и раздяла, единственото сигурно нещо, което разбираме с днешна дата е, че музикантът в момента е на почивка в Европа заедно със своята дъщеря.
33-годишният рап изпълнител и тинейджърката са на френския музикален рок фестивал Hellfest, където се забавляват заедно. И дори си подаряват нови татуировки.
Известна е страстта на Machine Gun Kelly към рисунките по тялото. Той е татуирал голяма част от себе си, но въпреки това не се поколебава да позволи на дъщеря си да му направи поредно изображение. Певецът сподели няколко кадъра в своя Instagram, на които се вижда как Кейси държи пистолет за татуировки, докато работи върху вече силно изрисуваната ръка на баща си.
А отдаденият баща пише към публикацията: “Дъщеря ми каза, че иска хубава лятна ваканция – и се озовахме на Hellfest.”
И трябва да признаем, че това може би е най-нестандартната семейна почивка, за която някога сме чували, подчертават от Metro.
Хеви метъл уикендът на Kelly и Кейси се случва скоро, след като бе потвърдено, че музикантът и Меган Фокс отново официално са двойка. През последните месеци се появиха редица слухове за раздяла – които бяха засиленои през февруари, когато Меган изтри всички техни общи снимки си от страницата си в Instagram.
Но през април се появиха отново снимки на двойката, която изглеждаше помирена по време на романтична почивка на Хаваите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Събитието, което събра кралски и знатни особи

Конните надбягвания са от събитията, които кралското семейство уважава от десетилетия насам. А най-престижното и зрелищно е Royal Ascot, което се приема и като своеобразно начало на летните светски събития във Великобритания. Както всяка година, на него пристигат много членове на двора начело с действащия монарх. Крал Чарлз и Камина […]

Subscribe US Now