Коя е Адриа Архона – новата жена в живота на Джейсън Момоа

Раздялата на Джейсън Момоа и Лиза Бонет през 2022 г. беше шок за мнозина – двамата бяха семейство за пример в Холивуд. Заедно в продължение на 17 години и с две деца, те се разведоха официално през 2024 г.
Известно време 44-годишният актьор от “Аквамен” имаше връзка с Ейса Гонсалес, но очевидно връзката им не е била съвсем сериозна. Затова пък сега Момоа открито призна, че в живота му има нова любов и това е актрисата Адриа Архона.
В средата на май той участва в кино конференцията Basingstoke Comic Con, където беше попитан дали в момента е необвързан. “Всъщност съм във връзка”, отговори Джейсън, а след това уточни, че скоро ще разкрие коя е новата жена в живота му.
В публикация от вчера, 20 май, в профила му в Instagram той благодари на Япония за гостоприемството – там той снима епизоди от документалната си поредица ON THE ROAM. “Споделих поредно невероятно приключение с моята любов”, пише той, като “моята любов” е на испански – mi amor. На няколко от снимките Момоа е прегърнал Адриа Архона.
33-годишната актриса е родом от Пуерто Рико и е дъщеря на популярния латино певец Рикардо Архона. Последно участва във филма на Ричард Линклейтър Hit Man, а преди това и в “Морбиус”. През 2021 г. се снима заедно с Джейсън Момоа в Sweet Girl, където се запознават.
Връзката им обаче започва наскоро. “Двамата се виждат от известно време и са много щастливи”, казват източниците на Just Jared. Дано този път на Джейсън Момоа му провърви в любовта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звездният миг на Мария Бакалова на премиерата на "Стажантът" в Кан

Светът чу за Мария Бакалова заради ролята й в “Борат” 2. А сега светът говори за нея покрай превъплъщението й в Ивана Тръмп в “Стажантът”. Вчера, 20 май, бе премиерата на филма на кинофестивала в Кан. И безспорно българската актриса се превърна в звездата на червения килим. По него преди прожекцията […]

Subscribe US Now