След трагедията в Турция Елен Колева се разплака: Ще се случи и тук ВИДЕО

Мощното земетресение в Турция и Сирия не остави никого по света безучастен, особено държавите, които се намираме в близост до природното бедствие, което отне хиляди човешки животи и разроши домовете на толкова много хора. 

Актрисата Елен Колева е от родните звезди, които приемат най-тежки случилото се в южната ни съседка и се пусна на лайф в социалните мрежи, изпаднала в шок и неспираща да плаче. А думите й трогнаха нейните последователи, които се изплашиха и се замислиха за бъдещето на България. 
“Съжалявам, че ще запиша това видео, просто ми е много тежко за хората в Турция. исках просто да ви кажа: променяйте се, обичайте се, бъдете съпричастни, бъдете хора, живейте със сърцето си. Това,, което се случи там, ще се случи и тук. Въпрос на време е. Разбирате ли посланието какво е”, казва през сълзи талантливата ни актриса. 
 

Някои съзряха в това видео на Елен една талантлива актьорска игра, с която цели да натрупа малко повече популярност, след като в последните години нищо не се случва около нея. Ние не вярваме, че човек би използвал такава голяма трагедия, за да си прави реклама. А актрисата неведнъж е показвала, че е състрадателен човек и сме склонни да вярваме, че мъката й е истинска.
По-късно тя подтикна своите приятели в мрежата да изпратят по един SMS в подкрепа на хората в беда в Турция. Тя самата го е направила и не спира да следи какво се случва и със свито сърце да научава за увеличаването на жертвите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тайните занимания на две принцеси

Докато крал Чарлз се подготвя за коронацията си, в семейството на низвергнатия му по-малък брат принц Андрю цари оживление. Самият Андрю няма участие в него, за сметка на това обаче бившата му съпруга Сара Фъргюсън е особено активна. Само преди седмица тя беше на върха на щастието от новината, че […]

Subscribe US Now