Инцидентът, който претърпя дъщерята на принцеса Маделейне

През март тази година шведският кралски двор официално обяви, че принцеса Маделейне и семейството й се завръща да живее в Швеция. Най-малката дъщеря на крал Карл-Густав и кралица Силвия от пет години е във Флорида заедно със съпруга си Кристофър О’Нийл и трите им деца.
Тази сряда, 10 май, 40-годишната Маделейне трябваше да присъства на благотворително събитие в Стокхолм на World Childhood Foundation. Официално съобщение на фондацията обаче съобщи, че това няма да се случи.
Причината е, че най-голямото дете на Маделейне – деветгодишната принцеса Леонор, е паднала и си е счупила ръката. Явно инцидентът е сериозен, защото е последвала и операция. Според шведската медия Svensk Damtidning Ленонор е паднала в дома на семейството във Флорида.
Освен Леонор, Маделейне и О’Нийл са родители още на седемгодишния принц Николас и петгодишната принцеса Адриене. Ленор и Николас се очаква да започнат училище в Стокхолм тази есен, докато Адриене – детска градина.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадваща бременност изхвърли от финала тази двойка от "Един за друг" СНИМКИ

Една от най-запомнящите се двойки от риалити формата “Един за друг” спира със състезателния характер на шоуто, след като се установи, че ще стават родители.  Игрите са доста опасни и лекарският екип не разрешава на бъдещата майка да продължи състезанието и двойката да се бори за голямата награда. Но пък […]

Subscribe US Now