Следващият ход на Амбър Хърд

След като съдът във Феърфакс, Вирджиния се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга, всички знаехме, че е въпрос са време Амбър Хърд да предприеме някакви действия. Е, не закъсняха много.
Стана ясно, че актрисата е помолила съдия от Вирджиния да преразгледа присъдата й. Адвокатите на Амбър са подали документ от 43 страници на 1 юли, в който се твърде, че резултатът от делото не е достатъчно подкрепен от представените доказателства.
В искането се посочва, че звездата от “Карибски пирати” “се основава единствено на теория за клевета за нещо, което се подразбира, като се отказва от всякакви твърдения, че изявленията на г-жа Хърд всъщност са неверни”, според The New York Post.
Джони заведе дело срещу Амбър през 2022 г. заради авторски материал от 2018 г., публикуван от актрисата чрез The Washington Post, в който се твърди, че е била жертва на домашно насилие. Въпреки че тя никога не е назовавала изрично Джони в статията, той твърди, че статията е навредила значително на кариерата му. След това Джони Деп спечели процеса, като би трябвало да получи 10 милиона долара обезщетение от нея. Пари, които обаче Амбър Хърд все още не му е дала. 
Още в края на юни актрисата обяви, че ще обжалва присъдата. “Не отказваш да обжалваш, ако знаеш, че си прав”, каза говорител на Амбър пред The Los Angeles Times.
“Има цяла папка с доказателства и бележки, датиращи от 2011 г. от самото начало на връзката ми и събирани години наред, които бяха взети от моя лекар, на когото докладвах за злоупотребата”, каза тя пред Dateline на 17 юни 2022 г., позовавайки се уж на още доказателства.
Бракоразводният адвокат Райфорд Далтън Палмър казва пред HollywoodLife, че е съгласен с решението на Амбър, въпреки че препоръчва тя да бъде предпазлива в ситуацията.
“Обжалването сега има смисъл. Шансът й за успех на обжалването е малък. Ако тя настоява за обжалване обаче, всяка възможност за споразумение вероятно ще изчезне. Но ако Хърд играе умно, обжалването ще спечели време и ще я постави в по-добра позиция за споразумение с Деп. Всяка сделка ще включва споразумение за поверителност и клауза за недопускане на пренебрежение с клауза за неустойка, за да я предпази от повтаряне на клеветнически изявления и всякакви други негативни думи за Деп. Той би купил мълчанието й, като я освободи от част или цялата присъда според мен”, казва още адвокатът. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралица Елизабет - в различна светлина

Докато 2022 г. не изтече, ще чуваме за Платинения юбилей на Елизабет II постоянно. Все пак не всеки ден един монарх се задържа на престола повече от 70 години. Поредното събитие, свързано с този повод, е една изложба. В двореца Холируд ще бъдат изложени някои от тоалетите, носени от кралицата […]