Раздяла или не – какво иска Дженифър Гарнър за Бен Афлек и Дженифър Лопес

В последните седмици слуховете, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са в обтегнати отношения и нищо чудно да стигнат до развод са все по-упорити. Допълнително масло в огъня наливат и самостоятелните им появявания на публични събития и нежеланието им да коментират какво се случва с техния брак.
На фона на всичко това в картинката отново се включи и бившата съпруга на актьора. Наскоро Бен Афлек присъства сам на завършването на едно от децата си. А източници, цитирани от Mirror, твърдят, че той за пореден път е намерил опора в трудния момент в лицето на Дженифър Гарнър. 
Въпреки че двамата са разделени от години, успяха да запазят добрия тон и приятелските отношения помежду си и неведнъж сме ги виждали как се смеят заедно и се наслаждават на компанията си. И независимо какво се случва в живота на Афлек, единственото, което бившата му съпруга иска, е той да е щастлив, за да може да бъде и пълноценен баща за децата им.
Изглежда въпреки трудностите, които преживява в момента в любовен план, актьорът не се отказва от времето си с Вайълет, Фин и Самюел, което го кара да забрави за всичко друго и просто да се наслаждава на мига. 
И докато някои може да си помислят, че Гарнър иска Афлек обратно за себе си, ситуацията всъщност е малко по-различна. Тя подкрепя изцяло здравословния начин на живот на Лопес и й е благодарна за това, че успя да накара Афлек за скъса с алкохолната си зависимост. И щом отношенията им му се отразяват добре, тя иска те да продължат.
Също така се притеснява, че при евентуална раздяла и развод, Бен Афлек може отново да се отдаде на вредните си навици. Засега няма потвърждение дали актьорът наистина се е изнесъл от семейния им дом с Дженифър Лопес, но рано или късно истината ще излезе наяве. И ако и този път приказката им не завърши с щастлив край, със сигурност ще има наранени.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мадона отново сама - поредното в пъти по-младо гадже, което певицата оставя

От няколко години за никого не е тайна, че Мадона има интерес към далеч по-млади от нея мъже. Мадона и Аламалик Уилямс, който е 35 години по-млад от нея, бяха заедно около три години. Двамата започват своята връзка през 2019 г. – четири години след като се запознават по време на турнето й […]

Subscribe US Now