Големият победител в “Хелс Китчън 5” Станислав се жени това лято и ще… СНИМКИ

Никога не съм си крил емоциите. Каквото ми е на душата, това съм показвал. Борил съм се за всеки един успех със зъби и нокти от много малък. Това сподели големият победител в “Хелс Китчън” 5 Станислав Иванов.

След първите предизвикателства във формата, някак си се събудих една сутрин и се почувствах силно пристрастен към победата. Така всяка следваща сутрин започвах да се будя с тази мотивация и давах максимума от себе си. Това много ми помогна за победата!
Станислав от “Хелс Китчън” вдига сватба с гримьорка СНИМКИ

Спечелих с това, че бях себе си, че не бях фалшив, че показах уменията си. Показах, че когато искаш нещо, го постигаш, ако имаш наистина голямо желание, сподели с откровен тон Станислав пред Гала в “На кафе”.
Както стана известно още от първите епизоди на кулинарната надпревара, Станислав отделя доста време за тренировки, благодарение на които и изглежда по този апетитен за женското око начин. Докато е във формата обаче, му се е наложило сериозно да редуцира тренировъчния си ритъм.
В “Хелс Китчън” имах много малко време да се поддържам, бях силно концентриран в мисли за следващия ден, за храната, която ще приготвя. Нямахме и възможност за тренировки, но с Васко от време на време си тренирахме – с бутилки вода, с лицеви опори и коремни преси”, призна още победителят.
Горещ сладкар от Перник побърка всички в “Хелс Китчън” СНИМКИ 18+
За изненада на мнозина мускулестият перничанин, който зашемети всички с изкусните си десерти, не влезе традиционно в почти никакви конфликти, като изключим две-три пререкания. “Не бях конфликтен играч. Най-голям приятел ми остана Иван, който си тръгна най-рано. От него получих първите си силни приятелски думи. Каза ми: “Аз съм до теб, ще ти давам бащински съвет”, а за мен баща значи много – той дава силата на семейството. Почувствах го свой приятел. Създадох приятелство и с Васко.

Всъщност, човекът, който най-вече стимулира със спортна злоба Станислав за голямата победа, се оказа Виолета. “С нея съм се състезавал, да. Имахме силна конкуренция. При Кристиан обаче, беше по-груба спортна злоба. Всяка сутрин ставах с мисълта, че искам да го бия! Точно тази игра възбуди в мен целия хъс за победа!”
В “Хелс Китчън” научих наистина много и то с огромно желание. Много техники видях, защото аз влязох с не много умения, имах, но не толкова много, имах любовта към готвенето. Сега искам много да създам свой ресторант. И да виждам щастието на хората в очите, докато им поднасям красиви чинии и вкусна храна. 

Извън голямата победа в “Хелс Китчън” Станислав, който още при влизането си във формата, стана ясно, че е сгоден за приятелката си, вече се готви и за още по-голяма крачка – сватба. И то – още тази година! Той преминава през много труден период покрай загубата на баща си, след която всъщност признава, че е станал човекът, който е днес.
“Загубата на баща ми ме накара да порасна рязко. Преди това имах съвсем друг мироглед за живота. Нямах и време да тъгувам за него, защото трябваше да си стъпя здраво на краката, да запазя майка си и сестра си здрави. Точно това ме направи човек, който не се отказва, каквото и да му се изпречи на пътя. Всяка сутрин и в “Хелс Китчън” ставах с мисълта: Днес се боря за теб! И това действително беше така.
Родителите ми ме поведоха по този път. Имахме дълги години ресторанти по морето, а майка ми беше главен готвач. Точно тя ме вкара в този занаят. Трябваше да правя заготовки, а аз тогава още мислех за плажове, за дискотеки. И сега, като се връщам назад, гледам със забава на тези моменти, и с благодарност към майка ми, благодарение на която отключих страстта си към готвенето, по-конкретно любовта към правенето на десерти”.

Колкото до любовта в живота си – Станислав е категоричен, че със сигурност е открил голямата си любов в лицето на приятелката си Божидара, с която скоро ще се врекат във вечна вярност. Срещнали се в Благоевград – в една дискотека, а малко след това дошла пандемията от коронавирус. И от тогава до днес всичко е приказна история.
В студиото на “На кафе” изненадващо се появи и самата Божидара, която за изненада на Станислав, се оказа не по-малко откровена, колкото преди това бе и майка му.

“Бях много доволна! Притеснявах се най-много за това той да не е притеснителен, но беше блестящ! Още от първия ден бях сигурна, че той ще спечели!”, сподели с вълнение Божидара, която е използвала момента, докато приятелят й е в шоуто, да се заеме със сватбената организация. А за самото предложение за брак, сподели следното:
“Бяхме на почивка в Позитано, Италия, качвахме се по едни стръмни стълбички. Направи ми впечатление, че той искаше много често да спираме да почиваме. Явно е събирал смелост.. И така той застана на колене и ми предложи, докато едно момиче ни снимаше. Имаме и видео от този момент. Беше незабравимо! И да, започнах с организацията, докато той беше в предаването. Реших да запазя място и дата, за да не останем за другата година. Сватбата ще е на морето, вече имаме и дата. Ще е късно лято”, издаде още бъдещата булка./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Непознатата Анна Никол Смит - тайна любов и поредица от лъжи в нов филм

Анна Никол Смит остава в историята с невероятната си, но и доста печална съдба. От бедно момиче, израснало в малък град, някъде в Щатите, за кратко тя се превръща в истинска звезда от кориците на списанията и голямото кино. Издигнала се до върховете на славата, тя стремглаво се спуска надолу […]

Subscribe US Now