Азис изпепели фенките: Остана по достойнство СНИМКА 18+

Летните страсти се пръскат по шефовете около Азис, а вече и сред фенките му, които се препотиха допълнително от жегите навън при вида на голия си любимец.

Фолкпевецът хвърли дрехи и задръжки за пореден път, демонстрирайки стегнато и почерняло тяло, а достойнството си прикрива единствено с бяла кърпа, но като се има предвид, че преди време той се подложи на операция за увеличаването му, може да си представите колко точно е успял да го прикрие.
Иван от “Игри на волята” посегна на Азис и стана страшно ВИДЕО
За нещастие на много от фенките на Азис, той не се е пуснал чисто гол, но пък е оставил много малко за въображението. Кадърът му в Инстаграм профила му предизвика нещо страшно. А малко след това самият изпълнител, явно преценил, че това е вече твърде провокативно, го изтри, пише “Телеграф”.

 В момента звездата релаксира в луксозната си къща на морето, а компания му прави изкусителната диетоложката Даниела Ерменкова, която най-вече може да се радва на крайните резултати от всичко, което Азис прави, за да изглежда добре./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дара Екимова изненада всички: Бях в банята, когато... ВИДЕО

Дара Екимова измисля като на шега новата си песен “Стокхолм”, която вече даде заявка да се превърне в потенциален хит това лято. Младата певица призна през уикенда, че е била под душа, когато й хрумнала идеята за парчето, което има особено значение за нея. “Идеята ми дойде, докато бях в […]

Subscribe US Now