Какво ще е бъдещето на Кристина Апългейт след диагнозата

Едва ли когато е започнала снимките по Dead to Me през 2018 г., Кристина Апългейт си е представяла, че снимките на трети сезон на сериала четири години по-късно ще се окажат мъчение за нея.
51-годишната актриса беше диагностицирана с множествена склероза, а болестта напредва с темпове, които едва ли ще й позволят да работи активно. “Не мога да си представя да стана в 5 сутринта и да прекарам между 12 и 14 часа на снимачната площадка. Няма как да стане”, казва тя в интервюто си за LA Times.
Известна с откровеността си, Апългейт споделя и как си представя бъдещето. “Ще правя колкото се може повече дублажи, за да изкарам пари и да съм сигурна, че дъщеря ми има какво да яде и има къде да живеем.”
Тя признава и, че й е било изключително трудно да гледа епизодите от последния сезон на Dead to Me, където заболяването й се забелязва. “Не искам да се гледам как ми е трудно. Освен това съм качила 18 кг заради обездвижването и медикаментите – не изглеждам като себе си. И не се чувствам като себе си.”
Последно видяхме Кристина Апългейт на живо по време на връчването на наградите Critics Choice, където тя вече ходеше с бастун. За последно по собствените й думи ще я видим и на церемонията по раздаването на наградите Screen Actors Guild – Апългейт е номинирана за актриса в комедиен сериал, отново за Dead to Me.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проф. Вучков бил влюбен до уши в Лили Иванова, но тя го отрязала брутално с думите...

На 31 януари любимият на цяла България проф. Юлиан Вучков щеше да навърши 87 години, от които 67 отдадени на остра социална критика, безпощадни политически анализи и коментари от всякакво естество в националните телевизии и печат. Негов близък от първо лице разказва лакърдии с водещият на култовото предаване “Времена и […]

Subscribe US Now