Блестящият сутиен на Сидни Суийни, превърнал се в дръзко модно изявление

Сидни Суийни “плава” из каналите на Венеция с подчертана елегантност и изискан стил. Откакто е в италианския град за провеждащото се в момента 80-то издание на филмовия фестивал, звездата от “Еуфория” смени редица красиви и знойни летни тоалета. Ето защо престоят ѝ се оказа едно малко модното турне, представящо най-актуалните тенденции – без грам признаци на забавяне.
И тъй като до края на фестивала остават само шест дни, Суийни реши, че няма време за спирачки и затова побърза да придаде свръхблясък на събитието. В един от дните актрисата се появи с красива романтично-розова рокля, на която обаче успя да придаде абсолютен секси акцент чрез дълбоко изрязаното деколте, от което се подаваше бляскав сутиен – твърде красив, за да не бъде видян.
Инкрустираното с кристали бельо “надничаше” изпод сърцевидното пищно деколте на Сидни Суийни твърде демонстративно, за да се счита за случайност.  И напротив – то е съвсем умишлен детайл, силно въздействаща част от визията ѝ.
Ансамбълът на Сидни бе допълнен с подходящи изрязани обувки и семпли бижута. Русата ѝ коса беше пусната гладко около раменете, а едва забележим грим допълваше цялостния ѝ блясък.
Вечерта преди това пък Суийни се появи на вечерен коктейл в чест на Armani Beauty. Този път тя се бе спряла на доста по-фатална визия, съставена от черна, тясна рокля, смело изрязана около бюста, допълнена с апликация от роза с кристали около врата. Косата ѝ беше прибрана в елегантна прическа, а визията завършена с дръзки червени устни и смела очна линия, пишат от In Style.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емрах Стораро фучи с кола за 220 бона СНИМКА

Малкият син на Тони Стораро непрекъснато сменя колите си, а всяка следващата е по-мощна и бърза. Емрах скри шапката на всички с новото си лъскаво возило.  Братът на Фики отново е заложил на BMW – любимата му марка за лек автомобил, но този път впечатлява с цвят.  Няма човек, който […]

Subscribe US Now