Емрах Стораро фучи с кола за 220 бона СНИМКА

Малкият син на Тони Стораро непрекъснато сменя колите си, а всяка следващата е по-мощна и бърза. Емрах скри шапката на всички с новото си лъскаво возило. 

Братът на Фики отново е заложил на BMW – любимата му марка за лек автомобил, но този път впечатлява с цвят. 

Няма човек, който да не се обърне и да загледа новата кола на Емрах, която е в красив светло син цвят. Но Емрах събира погледите и с бързото шофиране, каквото е показвал многократно и в социалните мрежи, след което си е имал неприятности със семейството. 
Изглежда, че Емрах Стораро е захлебил покрай последния си хит “Ергенът” и набъбването на участия дава своя резултат. Приятели на Емрах разкриха, че това е първата кола, която си е купил със собствени средства, без да бърка в джоба на баща си. 
Разбира се, колата е на лизинг, а крайната й цена е 220 бона. Главната цел на Емрах е да фучи с висока скорост и по този начин да печели повече фенки, които после да вкарва в леглото си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Жаси от "Сделка или не" роди четвърто дете СНИМКА

Помните ли красивата Жаси от “Сделка или не”?! Красивата блондинка роди четвърто дете от милиардера Ариф Маджид. Щастливото събитие в живота на Жаси идва само ден след завръщането на култовото шоу, в което се раздават пари. Съвсем естествено е, че Жаси е аут от шоуто, но и водещият Румен Луканов […]

Subscribe US Now