Радина Кърджилова без горнище

По това време на годината социалните мрежи изобилсват от летни снимки, които ни показват как прекарват ваканциите си чуждите и родни знаменитости. 
В общи линии, накъдето и да се обърнем, ще се натъкнем на секси снимка по бански на плажа или около басейна на някоя звезда. 
Последната такава, която привлече вниманието ни, е на Радина Кърждилова, която предизвика феновете си с кадър без горнище. Разбира се, без да има нищо скандално и вулгарно, но достатъчно провокативно, че да не можем да я подминем просто ей така. 
Всяка година по това време тя и семейството ѝ – половинката ѝ Деян Донков и децата им Христо и Йоан, се отдават на заслужена ваканция някъде на родното Черноморие след дългия и изморителен театрален сезон. 
И макар за момента да лисват снимки на цялото семейство заедно, има достатъчно на Радина по бански, които си заслужават да им обърннем внимание, защото не може да се отрече, че актрисата е във великолепна форма. 
И докато въздишаме по забележителния ѝ външен вид, тайничко се надяваме по-скоро да идва есента, за да видим Радина Кърджилова отново на сцената в някои от новите постановки, в които участва, като “Разходка с Гогол” или “Хага”, ” където талантът ѝ винаги ни оставя с широко отворена уста. Точно като в момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тризначката Любов Станчева се прибра от Лондон и не се поколеба да...

Популярната благоевградска тризначка Любов Станчева се върна от Лондон в България, за да кръсти дъщеричката си Виктория в столичния храм “Света Неделя”. Любов събра само най-близките си и приятелите, за да отпразнуват заедно щастливото събитие на вече поотрасналата й наследничка. Нямаше как да не направи впечатление обаче, факта, че на […]

Subscribe US Now